Varstvo osebnih podatkov

INFORMACIJE O OBDELAVI OSEBNIH PODATKOV ZA POSAMEZNIKE

Za namene izobraževanja za spremljanje razvoja in napredka otrok ter učenk in učencev, za svetovanje in obveščanje, za namene zaposlovanja ter za nemoten potek dela OŠ Sveti Jurij obdeluje osebne podatke otrok vključenih v vrtec, učenk in učencev šole, staršev oz. zakonitih zastopnikov v mejah, ki jih določajo predpisi s področja varstva osebnih podatkov oziroma izražena volja s strani starša ali drugega posameznika.

POOBLAŠČENA OSEBA ZA VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov na OŠ Sveti Jurij je Valerija Mes, dostopna po telefonu na številki 02 5223482 in po elektronski pošti na naslovu oz. na naslovu valerija.mes@guest.arnes.si, Trstenjakova ul. 73, 9000 Murska Sobota.

Starši in drugi na katere se nanašajo osebni podatki, lahko s pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov sami stopijo v stik glede vseh vprašanj, povezanih z obdelavo njihovih osebnih podatkov in uresničevanjem njihovih pravic na podlagi predpisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

 

OBRAZCI NA PODROČJU VAROVANJA OSEBNIH PODATKOV NA OŠ SVETI JURIJ

Odgovornost

Vsebine na spletnih straneh OŠ Sveti Jurij stalno posodabljamo in dopolnjujemo. Ob tem se trudimo za čim boljšo točnost in ažurnost. Ne glede na to, OŠ Sveti Jurij ne jamči za pravilnost, ažurnost ali popolnost vseh objavljenih podatkov na spletnih straneh in ne prevzema odgovornosti za občasno nedelovanje strani, morebitno nepravilnost objavljenih podatkov in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih, neažurnih ali nepopolnih podatkov.

Avtorske pravice

Vsebine na spletnih straneh OŠ Sveti Jurij so v zakonsko dovoljenem okviru zaščitene kot avtorsko delo ali druga oblika intelektualne lastnine. Vsebin, objavljenih na spletnih straneh, ni dovoljeno uporabljati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja s strani OŠ Sveti Jurij.

(Skupno 405 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost