SIO 2020

SIO 2020

Naša šola sodeluje v programu nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju. (več …)

Delavnica FUN IN ENGLISH

Delavnica FUN IN ENGLISH

V torek, 29. 10. 2019, v času jesenskih počitnic smo izvedli angleško delavnico ‘Fun in English’. Z učenci smo se naučili nekatera prevozna sredstva ter kje jih uporabljamo. Zapeli smo pesem ‘She’ll Be Coming Round the Mountain’. Znanje smo utrjevali preko spletnih aplikacij Quizlet in Kahoot. Delavnice se je udeležilo 8 učencev: Timon Ivanič, Tjaša Nemec, Iva Fartek, Aron Horvat Mikola, Izak Horvat Mikola, Viva Koščak, Laura Škodnik, Julija Horvat.

(več …)

Rezultati jesenskega šahovskega turnirja

Rezultati jesenskega šahovskega turnirja

V jesenskih počitnicah smo izvedli naš tradicionalni jesenski šahovski turnir za učence naše šole. Potekal je v ponedeljek, 28. 10. 2019.  Turnirja se je udeležilo 11 tekmovalcev, ki so se pomerili v 7 partijah. Nekaterim že izkušenim šahistom so se letos pridružili mlajši, ki so bolje spoznavali šahovsko igro in si nabirali več izkušenj. V borbi za najvišja mesta je bilo zelo napeto. Zmagovalec je dosegel vseh 7 točk. Učenci so prejeli priznanja, najboljši pa še sladke nagrade.

(več …)

Teden otroka na Pertoči

Teden otroka na Pertoči

V letošnjem tednu otroka smo se osredotočili na pomen gibanja in izvedli razne aktivnosti na prostem. Vreme nam je v tem tednu postreglo z obilo sonca in nas zvabilo izven šolskih zidov.

(več …)

Medoddelčni kviz 4. in 5. razredov

Medoddelčni kviz 4. in 5. razredov

V ponedeljek, 7. 10. 2019, je v sklopu tedna otroka 5. šolska ura potekala nekoliko drugače. Učiteljica Ane Mari Čerpnjak je namreč pripravila medoddelčni kviz za učence 4. in 5. razredov.
(več …)

Stran 1 od 2312345...1020...Zadnja »