Drage učenke in učenci,

upamo, da ste lepo preživeli poletne počitnice, si oddahnili od šolskih obveznosti ter si nabrali novih moči. Le še nekaj dni nas loči od novega šolskega leta in verjamemo, da ga vsi skupaj že nestrpno pričakujemo.

Pri pripravi novega šolskega leta smo zaradi trenutne epidemiološke situacije morali upoštevati navodila Ministrstva za izobraževanje, znanost  in šport ter priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje. O tem kako bo potekal pouk in katere ukrepe za zajezitev širjenje okužb z novim koronavirusom, vam  bodo predstavili razredniki na prvi šolski dan. Da bi uspešno organizirali delo v šoli, in ob tem zagotovili tudi optimalne pogoje za ohranjanje zdravja, smo pripravili dokument (Protokol za izvajanje vzgojno izobraževalnega dela, ki ga najdete v priloženem dokumentu).

Pravila ukrepanja in  sprejeti ukrepi ostajajo podobni kot so bili ob zaključku šolskega leta 2020/2021.

Verjamemo, da bomo skupaj znali in zmogli tudi ob upoštevanju vseh ukrepov ter pravil.

Spoštovani starši., zavedamo se vpliva dobrega sodelovanja z vami na kakovosten potek vzgojno izobraževalnega dela za naše učence. Ker novo šolsko leto spet pričenjamo na malo drugačen način, vas naprošamo, da se ob morebitnih vprašanjih in dilemah obrnete na nas

Dosegljivi smo preko elektronske pošte: andreja.sraka@ossvj.si, tajnistvo@ossvj.si, aleksander.mencigar@ossvj.si ali pokličete po telefonu svetovalno delavko Andrejo Sraka (02 5598770) in vodstvo šole.

Se vidimo v sredo, 1. 9. 2021, z veseljem vas pričakujemo.

(Skupno 56 obiskov, današnjih obiskov 1)