Lepo pozdravljeni učenci in starši.

Zakorakali smo v mesec april in pred nami je nov teden pouka, ki nam prinaša povsem drugačne oblike učenja in komuniciranja. Dragi naši učenci, moram vas pohvaliti,  saj ste do sedaj pokazali  veliko samostojnosti in odgovornosti. Zavedam se, da vam ni bilo lahko in pošiljam vam pohvale. Spoštovani starši, tudi vam vse pohvale, saj ste poleg svojih obveznostih in skrbeh, vložili veliko časa in nudili otrokom pomoč pri učenju, da so uspešno premagovali težave na drugačni poti pridobivanja znanja. Hvala vam.

Upam, da ste zdravi in v varnem okolju. Vsekakor nihče od nas ni pričakoval, da bo to težko in negotovo obdobje trajalo toliko časa.

Želim vam, da skupaj s svojimi otroci vseeno najdete čas, da se poveselite in nasmejite ter počnete tisto, kar vas pomirja, povezuje in izpolnjuje. Vsem nam naj ostane prijeten občutek, da smo skupaj in da bomo z razumevanjem drug drugega zmogli.

Predvsem pa naj vas  ne skrbi, kaj bo takrat, ko se vrnemo nazaj v šolske klopi. Skupaj bomo našli poti, da uspešno pripeljemo šolsko leto 2019/2020 do zaključka.

V mesecu aprilu ocenjevanja znanja ne bo. Pouk bo temeljil predvsem na utrjevanju znanja in obravnavi temeljnih učnih vsebin predmeta, utrjevanju znanja z različnimi metodami in oblikami preverjanja znanja. Učitelji pa bomo z upočasnjenim tempom  dela in prilagoditvami nadaljevali načrtovano delo.

Veseli smo vaših povratnih informacij, ki so nam vsekakor v pomoč pri načrtovanju poteka pouka na daljavo. Prav tako pa želimo, da tudi vi poiščete našo pomoč in nasvet, kadar jo potrebujete.

Naj bo nov teden pozitiven in obarvan s pričakovanji prazničnih dni.

Ostanite zdravi.

Ravnatelj: Aleksander Mencigar.

 

 

 

(Skupno 99 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost