Spoštovani starši,

Pred vami je izbor učbenikov, delovnih zvezkov in potrebščin, ki jih bo v šolskem letu 2019/20 uporabljal vaš otrok. Prosimo, da upoštevate sledeče:

  • Starši učencev 1., 2. in 3. razredov kupijo samo POTREBŠČINE. Delovne zvezke bomo kupili in naročili na šolo in jih vašim otrokom za vas brezplačno razdelili prvi dan šole. Delovni zvezki 1. in 2. razreda so del učbeniškega sklada in jih morajo učenci ob koncu šolskega leta vrniti šoli.
  • Starši učencev od 4. do 9. razreda kupijo potrebščine in delovne zvezke, ki so na priloženem seznamu.Potrebščine in delovne zvezke pri izbirnih predmetih kupite samo, če je vaš otrok izbral določen izbirni predmet in je le-ta na seznamu.

Vse učbenike si bodo lahko učenci brezplačno izposodili na šoli, saj so del učbeniškega sklada. Naročilnico (majhen listek) za izposojo učbenikov ste že dobili in verjetno tudi vrnili razredniku ali knjižničarki. V kolikor tega še niste storili, vas prosim, da to čimprej uredite.

Seznam potrebščin in delovnih zvezkov

Seznam potrebščin in delovnih zvezkov podružnica Pertoča

Sveti Jurij, 3. 6. 2018                                                                            Knjižničarka: Andreja Ošlaj

 

(Skupno 256 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost