Razpisni pogoji natečaja:

A) SODELOVANJE NA NATEČAJU
Na stripovskem natečaju OŠ Sveti Jurij lahko sodelujejo učenci od 4. do 9. razreda.

B) VSEBINA PRISPEVKOV
Področje prispevkov je strip, torej literarno in likovno ustvarjanje na temo »BILO JE NEKOČ –GORIČKA KULTURNA DEDIŠČINA«.

C) OBLIKA PRISPEVKOV
Prispevki morajo biti oddani v 1 izvodu, ki obsega format risalnega lista. Tehnika izdelka ni določena. Izdelek mora imeti naslov in mora biti opremljen z obveznimi podatki sodelujočega učenca. Obvezni podatki so:
– Ime in priimek avtorja
– Starost učenca
– Razred in oddelek
– Mentor (izbirno)

D) DRUGI POGOJI NATEČAJA
Avtor se lahko prijavi z največ 2 novonastalima deloma, s tem, da je lahko nagrajeno le eno delo istega avtorja. V razpisu ne upoštevamo skupinskih del.
Prispevke ne vračamo avtorju, temveč ostanejo v lasti šole. Nagrado in priznanje avtor prevzame osebno na šoli.
S podpisom na prijavnici avtor/zakoniti zastopnik soglaša, da lahko organizator za izvedbo natečaja shranjuje njegove podatke ter da se osebni podatki udeleženca/nagrajenca natečaja javno objavijo.

E) TRAJANJE NATEČAJA IN PODELITEV NAGRAD NAGRAJENCEM
Natečaj traja od dneva javne objave natečaja na spletni strani šole in v drugih prostorih OŠ Sveti Jurij do 28. 2. 2019.
Komisija bo nagradila tri najboljše prispevke v vsaki kategoriji (kategorija I.: druga triada; kategorija II.: tretja triada), prav tako bo komisija pripravila razstavo, na kateri so razstavljena nagrajena dela in nekaj izbranih del po strokovnem mnenju komisije. Nagrajenci in vsi ostali sodelujoči bodo obveščeni pisno na oglasni deski v prostorih šole. Podelitev nagrad bo potekala v avli šole ob marčevskem nagovoru ravnatelja učencem.
Prispevke s prijavnico pošljite na naslov: OŠ sveti Jurij, Sveti Jurij 13, 9RAZPIS NATEČAJA 2019262 Rogašovci, z dopisom Stripovski natečaj 2019 ali dostavite osebno nosilkama natečaja učiteljici Ane Mari Čerpnjak oz. knjižničarki Andreji Ošlaj. Za vsa nadaljnja vprašanja pišite na anemari.cerpnjak@ossvj.si ali se oglasite osebno pri nosilkah natečaja.
*******************************************************************************

Prijavnica na stripovski natečaj 2019

(Skupno 83 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost