PRIHOD V ŠOLO ZA UČENCE OŠ SV. JURIJ

Obveščamo vas, da se v šolo vračajo še preostali učenci.  V ponedeljek, 1. 6. 2020, učenci 4. in 5. razreda, v sredo, 3. 6. 2020, pa učenci 6., 7. in 8. razreda.

Vzgojno-izobraževalno delo bo tako od 1. 6. 2020 za vse učence (od 1. do 9. razreda) potekalo v normativno določenih oddelkih, kot pred razglasitvijo pandemije. Še vedno pa bomo izvajali splošne higienske ukrepe, ki jih je že in jih bo za novo situacijo še pripravil NIJZ.

Predmetni pouk v drugem in tretjem triletju bo organiziran v matični učilnici oddelka, učenci učilnic ne menjajo. Učilnice bodo lahko menjali le učitelji (skladno z urnikom pouka in organizacijo dela). Izjema bo veljala le za izbirni predmet. Od srede, 3. 6. 2020, bo potekal pouk za vse učence šole po urniku, ki smo ga uporabljali od začetka šolskega leta. V šoli bomo poskrbeti tudi za organizacijo šolske prehrane in dejavnosti v okviru razširjenega programa tako, da bo stikov med učenci iz različnih oddelkov čim manj.

Za učence bo s ponedeljkom, 1.6. 2020, AP Murska Sobota pričel izvajati šolske prevoze po potrjenem voznem redu za šolsko leto 2019/2020.

Aleksander Mencigar,mag. manag.,prof.

(Skupno 91 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost