Spoštovani starši, dragi učenci in učenke.
V OŠ Sveti Jurij smo v času, ko so šolska vrata zaprta, pripravili napotke za potek pouka na daljavo. Na skupni poti učenja, izmenjave e-sporočil, bomo ustvarili mrežo komunikacije in dela na daljavo. Potrebno je, da ohranjamo stike in komuniciramo, četudi po elektronski pošti.

Gradiva za pouk na daljavo bodo objavljena vsak dan sproti, v spletnih učilnicah na elektronski povezavi: https://ucilnice.arnes.si/course/index.php?categoryid=2467 .

Učenci od 1. do 5. razreda imate dostop do spletne učilnice odprt, ostali učenci od 6. do 9. razreda pa ste prejeli dostop do njih zadnji dan pouka oz. po pošti na dom.

Vsa učna gradiva bodo dnevno objavljena v spletnih učilnicah do 8.00 ure zjutraj.

Učenci, ste pred velikim izzivom, saj vstopate v sistem elektronskega šolskega dela. Pred vami je pomembna odgovornost, da opravljajte svoje obveznosti, naloge in se sproti učite. Naj vam bo ponujena oblika pouka izziv, kontaktirajte s svojimi učitelji in jih povprašajte, če naletite na težave pri obravnavani snovi.

Učenci, dopoldanski čas je namenjen pouku, vsakih 45 min si vzemite vsaj 10 min odmora, prezračite prostore in nadaljujte z delom. Naloge si vsekakor lahko razporedite sami – dopoldanski čas naj bo namenjen opravljanju obveznosti do učnih predmetov. Naloge opravite v svoje zvezke/delovne zvezke/urejevalnike besedil – Word ali pa jih rešujte interaktivno.

V primeru, da so kakšne nejasnosti, pošljite učiteljem in šolski svetovalni službi elektronsko sporočilo, saj vam bomo med 8. in 14. uro z veseljem odgovorili na vaša vprašanja.

Spoštovani starši, spodbujate svoje otroke k domačemu delu in jim pomagajte pri organizaciji dela. Za strokovno razlago snovi in pojasnila, pa smo zadolženi učitelji – naj nas učenci sprašujejo Za vso pomoč in podporo pri tem se vam zahvaljujemo.

V želji, da se kmalu ponovno srečamo med šolskimi klopmi, vas vsi prav lepo pozdravljamo in želimo, da ostanete zdravi.

Ravnatelj OŠ Svetu Jurij

Aleksander Mencigar, mag. manag., prof.

 

(Skupno 278 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost