V skladu z navodili Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport bo šola v času od 16. 3. 2020 do nadaljnega zaprta.

V ponedeljek, 23. 3. 2020, bomo pričeli z izvajanjem pouka na daljavo. V ta namen so pripravljene spletne učilnice za učence od 1. do 9. razreda. Učenci od 1. do 5. razreda za vstop v učilnico ne potrebujete uporabniškega imena in gesla. Učenci od 6. do 9. razreda ste prejeli uporabniško ime in geslo v šoli ali po pošti. Ključ za vpis v učilnice od 5. do 9. razreda je zmoremo.

V tem tednu, od 16. 3.  do 20. 3. 2020, vas prosimo, da se prijavite v svojo spletno učilnico in pregledate obvestila, katera vam učitelji že pripravljajo. Prosimo vas, da v začetnih razpravah odgovorite učiteljem ali pa jih samo pozdravite, da bomo od ponedeljka naprej skupaj boljše pripravljeni na pouk na daljavo.

Podrobna navodila za vstop v spletne učilnice bodo kmalu objavljena na šolski spletni strani. Vsi, ki ste računalniško spretni,  že sedaj lahko uredite svoj profil in v njem vpišete svoj elektronski naslov ali pa elektronski naslov staršev, saj boste na ta način o novih objavah v forumu obveščeni tudi preko elektronske pošte (lahko počate na objavljena navodila).

V primeru tehničnih težav z dostopom ali morebitnimi drugimi vprašanji glede dostopa do spletnih učilnic, lahko pišete na: bojana.skaper-mertelj@ossvj.si

Učenci prosimo vas, da uporabite tudi svoje kanale obveščanja in svoje sošolce vzpodbudite, da se čim prej vpišejo v spletne učilnice,

Prosimo vas, da še naprej spremljate objave na naši spletni strani.

Ravnatelj:
Aleksander Mencigar, mag. manag., prof.

(Skupno 664 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost